Att finna känslan i sång

Min mamma har konstigt nog alltid sagt att jag sjunger fint hon har även sagt "du måste sjunga med magen" vilket jag tänker på än idag när jag galer i duschen, tar ton på jobbet eller som så många gånger skakar loss och sjunger "twist and shout" när jag hälsar på "hemma hos" henne. Jag vet att jag får kontakt med henne när jag sjunger, hur bra eller dåligt det än må vara. Jag twistar samtidigt som jag håller henne i handen, hon dansar liggandes i soffan och tjoar och tjimmar och ibland tar hon faktiskt ton även fast att orden inte finns där. Det finns sätt att komma nära min mamma, för henne sjunger jag underbart och hon trivs och jag tror att det hon känner är bekant, hon känner mig i sitt hjärta.
Dom senaste gångerna jag har varit hos henne har hon nämnt mitt namn, även fast att det må vara i förbifarten så nämnde hon ändå mitt namn. Jag har en plats hos henne och någonstans i hennes värld finns jag fortfarande, vi delar den bara inte längre.
Mamma, jag kommer twista och shouta så länge det får dig att le, för även fast att du inte kan sätta fingret på vem jag är så vet jag att du tycker att jag sjunger underbart.
jag
Bibi
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst
#inlineditbutton