Som om du kunde läsa mina tankar

Jag sitter och tittar på dig. Vi ser djupt in i varandras ögon och ingen vill bryta det vi delar. Du nickar som om du kunde läsa mina tankar och flörtar lite med mig för att få ett leende och trolla bort mina bekymrade tankar.
Där sitter jag och tvättar dina fötter och masserar in krämen, för det hade du gjort om du kunnat. Ibland så tror jag att du ser mig och vet vem jag är samtidigt som jag hoppas att du inte alls är medveten om vad som händer med dig. Du låter mig gråta i din famn och låta mig vara din dotter utan att förstå vad det är jag grubblar på. Jag trodde att jag kunde vänja mig, det var ju så här det skulle vara nu, en del av min värld. Man vänjer sig aldrig, det ÄR min värld och jag hanterar sorgen och saknaden av min mamma varje dag. Jag löser inte detta på något bra sätt.
Jag sitter och tittar på dig. Vi ser djupt in i varandras ögon. jag försöker hitta en lösning på din sjukdom, ett sätt att hjälpa dig. Jag väntar fortfarande på ett mirakel som inte kommer ske. Du nickar som om du kunde läsa mina tankar och flörtar lite med mig för att få ett leende och trolla bort mina bekymrade tankar.
Du är fortfarande min mamma.
jag
Bibi
1 Kommentar
  • comment
    Challe Visste inte att ni skrev om Rita. Så... 2013-03-24
Kommenterar som gäst
#inlineditbutton